About

Over Birdcage Fashion

 

 

Birdcage Fashion is de kledingwinkel met de nieuwste musthave items! Je vindt ons in het knusse centrum van Maassluis.

Iedere week wordt de winkel aangevuld met de nieuwste trendy items uit Amsterdam en Parijs. Naast trend items hebben we ook een mooie basis collectie. Naast kleding verkopen wij ook schoenen en accesoires, zodat je jouw complete nieuwe look bij ons kunt scoren!

Winkelen met persoonlijke aandacht staat bij ons centraal. Wij voorzien jou graag van styling advies en denken met je mee.

Ons doel: jou de winkel zien verlaten met een nieuwe outfit en een grote glimlach op je gezicht!

Kom je snel bij ons langs?

Birdcage Fashion
Dr. Kuyperkade 5zw
3142 GB Maassluis
010 765 0346

 

 

Over eigenaresse Marieke

 

 

Marieke is de eigenaresse van Birdcage Fashion.

Drie jaar geleden gaf zij haar baan als accountmanager op om haar droom en passie achterna te gaan, en richtte ze Birdcage Fashion op.

Nu kan ze eindelijk haar ‘passion for fashion’ met jullie delen. Mode is haar met de paplepel ingegoten. Vanaf jongsafaan kwam zij al met mode in aanraking door haar familie, die allemaal werkzaam zijn in de mode industrie.

“Voor mij is fashion meer dan alleen een stukje stof, het is een gevoel en uitstraling die je kan mee geven. Alle items bij Birdcage Fashion zoek ik met veel liefde en passie voor jullie uit. Birdcage Fashion is mijn thuis, mijn hart, en daarom is het grootste compliment dat ik kan krijgen dat jij je als klant thuis voelt in mijn winkel. Ik help je graag met persoonlijk advies, om jou op je allermooiste te laten voelen.”

Marieke helpt jou graag bij het uitzoeken van een geweldige outfit!