Drie jaar Birdcage Fashion

Op een nieuwe website hoort natuurlijk ook een blog!

Voor mij is dit ook heel nieuw dus ik hoop ook dat jullie dit leuk vind om te lezen 😉

We willen proberen voor jullie in ieder geval om de 2 weken een blog te schrijven, hierin laten we de trends zien en wat de merken op dit moment doen en waar wij mee bezig zijn in de winkel.

Inmiddels is het alweer 3 jaar geleden dat we Birdcage Fashion zijn begonnen.

We blijven dit elke dag nog met zoveel plezier doen! Maar wat is er in deze 3 jaar veel veranderd.

We hebben een vast model, Stella. De winkel inrichting is ook helemaal veranderd en wordt nog steeds regelmatig opnieuw restyled door mijn zus, Marjolijn.

We hebben veel nieuwe merken erbij gekregen. En we hebben hele lieve en vooral trouwe klanten erbij gekregen, en deze blijven gelukkig doorgroeien. Het is voor ons zo fijn om te zien dat jullie je thuis voelen in de winkel.

De nieuwe website is voor ons ook weer een nieuwe stap, de mogelijkheid om te kunnen groeien in de online wereld. Jullie hebben al kunnen volgen dat er mooie foto’s zijn gemaakt voor de website maar ook voor op facebook en Instagram. Hiermee hopen we nog weer een stukje groter te kunnen groeien.

Deze week is er ook weer veel nieuwe collectie binnen gekomen. Wat jullie veel gaan zien zijn bloemen! Deze hebben we ook binnen gehad in een rok, top en een jurkje. Je kan dit mooi afstylen met een laarsje of een hakje. Maar wat je ook kan doen is om het geheel wat stoerder te maken, denk hieraan een gaaf biker jasje (essentieel item) en stoere boots, bijvoorbeeld die gave die we van Steve Madden binnen  hebben. De kleur groen en vooral het hele mooie diepgroen zien we ook veel, hier hebben we ook een heel mooi jurkje van binnen. Vandaag gaan we ook weer foto’s maken van de setjes samen met Stella. Dus hou ons goed in de gaten op FaceBook en Instagram!

Liefs Marieke

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *